Pályázati felhívás

« Vissza a pályázatok listájához

JÁTÉKVILÁG

A Veszprém Megyei Közművelődési Intézet
és a Gyermekkultúráért Alapítvány
pályázatot hirdet kézművesek, népművészek, játékkészítők, iparművészek részére.

Beadási határidő: 2005. június 30.

A pályázat a játékkultúra bemutatására teremt alkalmat. Célja az igényes kialakítású, ízléses játékok bemutatása, az alkotók népszerűsítése.

Tematikai kötöttség nélkül várjuk a kézműves technikákkal készülő egyedi játékszereket, amelyek a természetes anyagokban rejlő lehetőségeket mutatják meg az érdeklődőknek, segítve a szülőket és ötleteket adva a gyerekekkel foglalkozó felnőtteknek.

A népi játékok, egyedi játékszerek és iparművészeti alkotásokból létrejövő kiállítás mellett, azzal egy időben kerülnek bemutatásra Japánból a "Babák Földjéről" érkezett gyermekjátékok finom megmunkálású darabjai, egy kamara-kiállítás keretében.

A tárlatra korosztályi kötöttség nélkül várjuk az alkotók jelentkezését, maximum 3 alkotással, amelyek hagyományos kézműves technikával készített játékok lehetnek.

A beérkezett pályamunkákat szakértők vélemény alapján állítjuk ki.

A legszebb, legötletesebb játékok alkotóit díjazzuk.

A jelentkezési lap az intézményben átvehető, telefonon igényelhető vagy letölthető az intézet honlapjáról (www.mki-veszprem.hu)

Az alkotók kiállítási szándékukat írásban nyújthatják be 2005. június 30-ig, a jelentkezési lap kitöltésével a következő címre:
Veszprém Megyei Közművelődési Intézet, 8200 Veszprém, Vár u. 6. Pf. 418.

Kiállítás és konferencia: 2005. augusztus 6.- szeptember 10.

Anyagok gyűjtése: 2005. július 18-19. Veszprém Vár u. 6.

A további technikai információkat a jelentkezési lapok feldolgozása után közöljük. A postán feladott küldeményekért a szervezők felelősséget nem tudnak vállalni.

További felvilágosítás kérhető: Veszprém Megyei Közművelődési Intézet, Miklós Judit 88/429-510.