Rajzverseny

« Vissza a pályázatok listájához

"Mosolyogj, így szebb a világ!" rajzverseny felhívás

Az "Egy Optimista Magyarországért" Közhasznú Alapítvány hagyományaihoz híven idén is meghirdeti optimista rajzversenypályázatát. Rajzverseny célja a jókedv, boldogság és az optimista életvitel fontosságának hangsúlyozása.

Idén az alábbi két témakörben várjuk az alkotásokat:

  1. Életem legvidámabb, legboldogabb napja:
    Ebben a témában olyan vidám, boldog történetek, pillanatok megörökítését várjuk, amelyek megtörténtek veletek vagy pedig azt szeretnétek, hogy megtörténjenek. Rövid magyarázatot mellékeljetek az alkotásokhoz. Szeretnénk, ha a pályaművek felhívnák a figyelmet arra, hogy nagyon sok szép dolog van az életben, és ha pozitívan állunk a dolgokhoz, akkor még a nagynak hitt akadályok is könnyen legyőzhetőek.
  2. Rajzolj képregényt!
    Idén újdonság, hogy képregényt is lehet nekünk rajzolni. A képregény rövid történetet meséljen el, ami kifér 1 oldalra. Rövid, szöveggel ellátott képes vidám, humoros történeteket várunk, amelyek elűzik a rosszkedvet, és mosolyt csalnak az emberek arcára.

Pályázhatnak:
A rajzversenyre minden korosztályból várjuk az alkotásokat. Természetesen korcsoport szerint kategorizálni fogjuk a beérkezett műveket.

Formai követelmények, határidő:
A pályaművek bármilyen technikai alkalmazással készülhetnek. Beadhatók postai úton és elektronikus formában is. Postai úton eljutatott alkotások ajánlott formátuma: A/4. Képregények maximum A/3 formátumúak legyenek és egy oldalasak.
Ha elektronikusan szeretnéd eljuttatni hozzánk alkotásodat, akkor a gif illetve a jpg formátum ajánlott.
Következő adatokat tüntesd fel alkotásod hátoldalán: név, életkor, elérhetőség (postai, telefon vagy e-mail cím, ahol értesíthetünk az eredményről).
Feladási határidő: 2005. május 25. (Mosoly Napja)
Meghosszabbítva: 2005. június 15-ig!
A rajzversenyre nevezés: INGYENES.

Az alkotásokat a következő címre várjuk: 1021 Budapest Hűvösvölgyi út 109.
Elektronikus formában: palyazat@optimistaklub.hu

Legszebb alkotások beküldőit értékes ajándékokkal jutalmazzuk, és műveiket kiállítjuk, hogy minél több emberhez eljuthasson a pozitív életszemlélet!

Bővebb információ: www.optimistaklub.hu