Kézműves pályázat

« Vissza a pályázatok listájához

A Kőszeg Galéria és a Játékudvar nyolcadik alkalommal hirdeti meg kézműves játékpályázatát:

Nyugtalan életünk nyugodt pillanataiért

A pályázat célja: népcsoportok, tájegységek jellegzetes játékhagyományainak újraélesztése, továbbfejlesztése, új játékok, készítők felkutatása, a kézművesség és a játékkészítés iránti érdeklődés növelése.

Feltételek: A pályázat nyílt, azon mindenki korlátozás nélkül részt vehet. Természetes anyagokból, pl. fa, textil, nemez, papír, fém, csuhé, nád, vessző stb. készült, a pályázó által gyártható, vagy készíthető munkákat várunk: logikai játékokat, manipulatív játékokat, házakat, modelleket, ólomkatonákat, várakat, bababútorokat, hagyományőrző játékokat, kockákat, társasjátékokat stb.

A legjobb játékok kiállításokon vesznek részt: Kőszegen a várban 2002. május 13-tól augusztus 18-ig. Lehet, hogy a beküldött játékokat más helyszínen is kiállítjuk.

A játék jellegétől, minőségétől függően a kiállításon kívül a Játékudvar és a Kőszeg Galéria a forgalmazásban segít. A pályamunkákat azonosításra alkalmas kísérőlevéllel (név, cím, telefonszám, a játék leírása) kérjük eljuttatni postán:

Kőszeg Galéria, Jurisich vár Művelődési Központ,
9730 Kőszeg, Rajnis u. 9.

Személyesen: ugyanide, hétfő kivételével naponta 10-17 óra között.

Információ kérhető 1/322-68-59, 30/41-025-91, 30/26-06-834 számon.
E-mail cím: cdantik@westel900.net
Részvételi díjat nem kérünk, de csak azokat a nagy értékű játékokat adjuk vissza a készítőnek, akivel erről külön megállapodunk.

Beküldési határidő Kőszegre: 2002. április 25.

Kőszeg Galéria & Játékudvar
1075 Budapest, Rumbach Sebestyén utca 3.
Tel.: 1/322-68-59