Bábtúra

Felhívás hivatásos, félhivatásos és nem hivatásos bábosokhoz!

A Figurina Animációs Kisszínpad ez év augusztusában, az első három vasárnap (02-, 09- és 16-án) erdei bábtúrát szervez a Budai hegyekben.

Az NKA által támogatott elképzelés szerint, egy-egy kiránduláson egy-egy erdei bábjátékot készítenének a résztvevők úgy, hogy menetközben és tisztásokon megpihenve dramatizálnának, osztanának szerepet; terveznék meg, gyűjtenék be és készítenék el a játék díszleteit és bábjait (kizárólag az erdőben található tárgyakból és anyagokból); végül rögtönzött próbát is tartanának egymás között és természetesen az erdőben. A három alkalom legjobb játékaiból aztán augusztus 20-án, egy délelőtti próbát követően, délután bemutatót tartanánk Tinnyén az érdeklődő közönségnek.

Örömmel látunk tehát minden 12 éven felüli bábozódni vágyót bármelyik alkalommal, a részvétel ingyenes, sőt 2009. augusztus 20-án a játékosokat a Figurina megvendégeli egy szabadtéri ebéddel. Várjuk a jelentkezését mindazon bábosoknak, pedagógusoknak, játszani vágyó érdeklődőknek, akik bejönnének velünk az erdőbe.

Siklósi Gábor
Figurina A. K.
tel.: 06-20-530-1595
e-mail: figurina@ax.hu