Origami

XIX. Nemzetközi Origami Találkozó

Szeretettel várunk minden érdeklődőt a 2008. augusztus 8-10. között megrendezésre kerülő XIX. Országos Origami Találkozóra.

Helyszín: Békásmegyeri Közösségi Ház, 1039 Budapest, Csobánka tér 5. (Buda északi része)

Részvételi díj: 3.800 Ft/fő,
a Magyar Origami Kör tagjainak 2.800 Ft/fő (a tagdíj április 30-ig történt befizetése esetén)

Program:

A hagyományos órarendszerű origami foglalkozások és a szokásos vásárlási lehetőség mellett, megünnepeljük a Magyar Origami Kör 20. születésnapját, megnyitunk egy kiállítást, reményeink szerint könyv- és filmbemutatót is tartunk és a pályázatra, ill. a találkozóra érkezett modelleket is megcsodálhatjuk.

A részletes programot a jelentkezések lezárása (2008.06.30.) után júliusban küldjük el.  Szállást, étkezést tudunk biztosítani, valamint büfé is rendelkezésre áll majd.

Elhelyezés:

Egyszerű szállodai, 1-4 ágyas mosdós szobákban, közös zuhanyzóval a folyosó végén, melynek ára tartalmazza a reggelit és az adókat (lásd a jelentkezési lapot)

Jelentkezési lap

Kérjük, hogy az ON-LINE JELENTKEZÉSI LAPOT a www.origamisok.extra.hu vagy http://origami.homoludens.hu oldalakon töltsék ki, ahol folyamatosan frissülő információk is találhatók. Ha értesülni szeretne a honlap frissítéseiről, akkor javasoljuk, hogy regisztráljon a levelező listán is.

A jelentkezési lapot postai úton a Magyar Origami Kör, 1025 Budapest, Cseppkő u. 39. címre faxon a 06-1-325-76-53 számra vagy e-mail-en: mariann.villanyi@budavital.hu címre is visszaküldhetik.
További információ: Villányi Marianntól: mariann.villanyi@budavital.hu, tel: +36-20-941-62-69