Kézműves kiállítás

Petőfi Csarnok

2005. március 5-6-án 10 órától megrendezésre kerül a

III. Kézműves Kiállítás és Vásár

a Petőfi Csarnokban (1146 Budapest, Zichy Mihály út 14., Tel: 363-3730).

A rendezvényen egyaránt megtalálhatók mind a hagyományos népművészet (tojásfestő, bőrőző, hangszerkészítő, kosárfonó, keramikus, nemezkészítő, papírmerítő, faműves, gyertyaöntő stb.), mind az úgynevezett modern kézműves technika (üvegfestés, szalvétatechnika, gyöngyfűzés, szárazvirág-kompozíció, tűzzománc, foltvarrás, ékszerkészítés, selyemfestés, természetes alapanyagból készült használati és dísztárgyak stb.) azon képviselői is, akik a mindennapi életben hivatásszerűen űzik "hobbijukat".

A kézművesek bemutatókat is tartanak és segítségükkel, irányításukkal felnőttek, gyerekek, profik és amatőrök egyaránt kipróbálhatják esetleg elsajátíthatják a különböző technikákat.

A kiállítói kör másik részét azok a gyártók, forgalmazók alkotják, akiktől a kézműves foglalkozásokhoz elengedhetetlen alapanyagokat, kellékeket meg is vásárolhatják az érdeklődők.

A kiállításon számítunk az Ön/Önök közreműködésére is. A részvételi feltételek megtalálhatóak a mellékelt jelentkezési lapon. További információért forduljanak hozzám bizalommal az alábbi telefonszámokon.

Sikeres együttműködésünkben bízva, tisztelettel:

Szakácsi Monika,
363-3730/128
30/253-9769

Innen letölthető jelentkezési lap részvételre, kiállításra.
Beküldési határidő: 2005. február 1.