Konferencia

A természetben található fonható anyagok

témájú

II. országos konferenciát rendezünk Pécsváradon

2003. március 14-16 között.

A konferencia szervesen kapcsolódik a SZALMA-KINCS-TÁR Nemzetközi Szalma­múzeum megnyitásának évfordulójára hirdetett pályázati kiállítás megnyitásához. A pályázati anyag készítése nem feltétele a találkozón való részvételnek.

A konferencián diavetítéses előadások, bemutatók és tanítás keretében cserélhetnek tapasztalatot, gyakorlati tudást és véleményt a résztvevők.

Az országos rendezvény részvételi díja: 7000 Ft, mely szállást (2 éjszaka), két ebédet és két vacsorát foglal magában.

Jelentkezni lehet 2003. január 25-ig!

Jelentkezési és információs cím: Tüskés Tünde 1131 Budapest, Futár u. 6. 3/9. Tel.: 1-359-8434

Szeretettel várjuk Önt és kézműves barátait, akik szeretnek csuhéval, szalmával és gyékénnyel dolgozni, új módszereket és ötleteket tanulni.

Részletes programot és utazási menetrendet a jelentkezés után küldünk.

Új információk:
A kiállítást megnyitja: Lantosné dr. Imre Mária néprajzkutató. A díjakat átadja Zsáli János, Pécsvárad polgármestere. Közreműködnek a pécsváradi zeneiskola növendékei. A rendezők egész napi programot biztosítanak: 10-15 óráig kézműves vásár, a megnyitó és a díjak átadását követően 16 órakor a kiállított tárgyak zártkörű értékelése történik. 17.30-kor a SZALMA-KINCS-TÁR katalógusának és honlapjának bemutatása. 20 órakor Berecz András mesemondó filmjének vetítése zárja a programot. A kiállítás március 31-ig tekinthető meg.